Ma 2018. december 13., Luca és Otília napja van. Holnap Szilárda napja lesz.
  • Régies patika épület
  • Útjelző tábla Szokolyán
  • Templomtorony
  • Utca Szokolyán

Börzsöny Leader weblap pályázat

BörzsönyleaderA Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület számára fontos a vidékfejlesztés, kiemelten a Szobi Járásban, így támogatja a helyi civil szervezeteket és vállalkozásokat egyaránt. A most kínált lehetőséggel a világhálón való megjelenést támogatja, ami fontos abban, hogy az itt élők, és az ide érkező látogatók jobban megismerjék a térséget, a civil szervezetek működését, tevékenységüket, valamint a térségben elérhető szolgáltatásokat egyaránt.

Jelen pályázati lehetőség keretében a Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület elkészíti Önnek professzionális weboldalát tárhellyel, domainnel, telepítéssel, induló tartalom feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rövid határidőre akár 70%-os vissza nem térítendő támogatással a Szobi Járásban!

MINDEN PÁLYÁZÓ NYER!

Az elkészített weboldal 100.000 Ft becsült piaci értékű, korszerű, magas felszereltségű, szép megjelenésű, telepítéssel, kezdő tartalomfeltöltéssel, teljes körű tárhely szolgáltatással, domain név regisztrációval.

A weboldal megrendelés (postázási vagy email beérkezési) határideje: 2017. február 8. (szerda).

A pályázati felhívás a mellékleteivel együtt IDE KATTINTVA érhető el!

 

2018 © Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal - Szokolyai Kirendeltsége